Bayramda hem dinlenebileceğim hem de kitap okuyabileceğim diyenlere öneriler
Ensonhaber Kitap Ayacı ailesi olarak herkese mutlu ve sağlıklı bir bayram dileriz. Bayram boyunca bol bol dinlenip sevdiklerimizle bir arada olacağız. Kimimiz evde birkaç gün de olsa uzak tatilleri tercih edeceğiz. Bu bayram kitap okumaya vakti olanlar için bir okuma listesi hazırladık.
İşte 10 kitaplık okuma önerilerimiz…
kuru kız
Dry Girl, tüm zamanların kurbanları hakkında yenilikçi, oyunun kurallarını değiştiren bir roman.
Sayfa: 216
Suların Üstünde Gökyüzünün Altında
Son dönem Türk romanının önemli isimlerinden Kaan Murat Yanık, mitlerle bezenmiş büyülü gerçekçi olayların bir karnaval havası yarattığı romanında okurlarını masmavi okyanuslarda, kakao kokularının estiği yemyeşil ormanlarda gezmeye okur. ve vanilya yükselişi, parıldayan kurbağaların zıpladığı rüyalar ve Doğu ile Batı’nın dikenli sınırları. sizi maceraya katılmaya davet ediyor.
Sayfa: 344
On Dünden Gelen Kız
Dünden Önceki Kız’ı okurken nefesinizi tutacak ve hiç gelmesini istemediğiniz bir sona koşacaksınız. Ve sizi büyük bir sürpriz bekliyor olacak.
Sayfa: 304
Hayır Deme Sanatı
Hayır Deme Sanatı, size amaçlarınızı nasıl koruyacağınızı ve bunu yaparken başkalarının saygısını nasıl uyandıracağınızı gösterecek.
Sayfa: 160
Bir Öğretmenin Hikayesi
İspanyol yazar ve eğitimci Josefina Aldecoa, Bir Öğretmenin Öyküsü adlı biyografik romanında, idealist bir kadın öğretmenin İspanya’nın köy ve kasabalarında verdiği eğitim mücadelesini, zorluk ve başarılarını, acı ve sevinçlerini öğretmeninin anılarından yola çıkarak anlatıyor. anne ve kendi deneyimleri.
Sayfa: 232
Soyadı
Nefes kesen bir Osmanlı serüveni… İskender Pala’nın her zamanki usta kaleminden…
Sayfa: 408
Kurtuluştan Kuruluşa Cumhuriyet
Tarih sevenler için…
Sayfa: 344
Beden ve Anlam
Aysun Aydın’ın editörlüğünde yayınlanan Beden ve Mana, beden ve anlamı bir problem olarak ele alan ve özellikle beden ve anlamı felsefi ve sosyolojik bir bağlamda ele alan makalelerden oluşmaktadır.
Sayfa: 248
Mendil Altında
Memduh Şevket Esendal, Mendil Altında’daki öykülerinde sıradan hayatın koşuşturmacasını yalın ve gerçekçi bir üslupla dillendirmeye devam ediyor.
Sayfa: 256
benim adım felsefe
Hayat, insanoğlu için giriş kapısıyla herkesi cezbeden, zifiri karanlıkla dolu, çıkış kapısı olmayan bir katedrale dönüşmüştü. Kişi; ideolojisiz, edebiyatsız, sanatsız, bilimsiz bir çürümeye terk edildi. İnsanlığı kapısız katedrallere hapseden Zalim ruhlar değil, kendi ölümsüz korkaklığıydı.
Sayfa: 90
Kitap sayfası için iletişim: